روانشناس،مشاور مهدی اسماعیلی (امید نوجوان)

ایجاد فضای گفنگو وتبادل نظر در موضوع مراحل رشد کودک ونوجوان و ارایه راهکارهای مفید و کلیدی

روانشناس،مشاور مهدی اسماعیلی (امید نوجوان)

ایجاد فضای گفنگو وتبادل نظر در موضوع مراحل رشد کودک ونوجوان و ارایه راهکارهای مفید و کلیدی

شناخت مراحل مختلف رشد کودک از آغاز دوره جنینی تا پایان دوره نوجوانی و بکارگیری راهکارهای صحیح در عبور از بحران های مختلف هر مرحله از رشد, موجب شکل گیری صحیح وشایسته شخصیت فرزند ما خواهد شد. از این رو با نگاه علمی به دانش روانشناسی رشد و شخصیت و سال ها تجربه ی تعلیم وتربیت , سعی خواهد شد ضمن آموزش های لازم و ارایه ی راهکار های کوتاه,کلیدی و کاربردی به ارتقای قدرت تشخیص ,مواجهه وعملکرد صحیح والدین و مربیان در هر مرحله پرداخته و ضمن کاهش تنوع و میزان آسیب های ناخواسته و ندانسته ,بستر مناسبی برای شکل گیری و تقویت چهار چوب شخصیتی و موفقیت بیشتر فرزندانمان در حیطه های مختلف رشد و عرصه های مختلف زندگی باشیم.

پیام های کوتاه

چگونه موفقیت را تجربه کنم؟

پنجشنبه, ۱۲ شهریور ۱۳۹۴، ۱۲:۱۲ ب.ظ

برای درک و لمس لذت موفقت ، در آغاز باید "فضای جریان موفقیت" را بشناسیم.وقتی حس توفیق ، کامیابی یا دستیابی به یک هدف را داریم خود را موفق میابیم و این یک حس درونی است،حالا اگر تایید بیرونی این حس را از محیط پیرامونی و اطرافیان هم دریافت کنیم جریانی از حس بی نظیر خوشبختی را در تک تک سلول های خویش لمس میکنیم.
   آنان که این حس را تجربه کرده اند در پی تکرار ، و آنان که درک ملموسی از آن ندارند در پی تجربه این حس بی نظیر هستند.(ایستادن بر سکوی المپیک،لمس آغوش عزیزی،پذیرش در فرصتی رویایی،قبولی در آزمونی دشوار،دستیابی به آنچه آرزویش را داشتی ، و هر تجربه ای که پوستت را گرم ، پاهایت را سرد و نفست را در سینه حبس میکند و آن وقت دوست داری بلند فریاد بزنی و نزدیکترین عزیزی که در خوشحالی این لحظه با تو شریک است را در آغوش بگیری و بالا و پایین بپری !)
  ولی چگونه میتوان به این مهم که به آسانی در دسترس نیست دست یافت؟!چگونه میتوان حس شگفت انگیز موفقیت را تجربه و یا آن را تکرار کرد؟
  1-موفقیت دیگران را درک کنید،دیدن موفقیت دیگران هنر انسانهایی است که از سلامت روحی و روانی برخوردارند ، پس پتانسیل موفقیت را دارند.

  2-از موفقیت دیگران خوشحال شوید،موفقیت دیگران ناکامی های پیرامون و جهان ما را کاهش داده و نمونه های قابل تکراری برای ما خواهند بود ، پس در شادی موفقیت دیگران شریک باشید ، نه در غم و افسردگی حسادت نسبت به موفقیت دیگران!
  3-دلایل و شیوه های کسب موفقیت آدم های موفق را شناخته و سعی در تمرین و تکرار آنها کنید تا تبدیل به عادت های زندگی و ملکه رفتاری شما شوند.
  4-برای درک بهتر ، برنامه ریزی دقیق تر و لذت بیشتر از موفقیت خود اهداف کوتاه مدت ، میان مدت و دراز مدت خویش را با ذکر جزییات در دفتری ویژه یادداشت کنید تا یادتان باشد که آنچه امروز هستید ، یا دارید آرزوی دیروز شما بوده است!
  5-برای دستیابی به 4 مورد قبل با افراد موفق نشست و برخاست کنید ، آدم ها شبیه اطرافیان و نزدیکان خویش میشوند، لذا همنشینی با آدم های ناموفق شما را تنبل ، غرغرو ، طلبکار ، نا امید ، بی عمل ، خسته و افسرده میکند!
  در صورتی که همنشینی با انسان های هدفمند ، با اراده ، سخت کوش و موفق شما را پرتلاش ، با انگیزه ، جوینده ، امیدوار ، شاد و خوشحال میکند!
  اما شرایط تشخیص فرد مناسب جهت مشاوره و راهنمایی در باب موفقیت کدام است؟
 الف)مشاور مورد نظر ، خود فردی موفق و خوشحالی باشد!
  ب) به موفقیت خویش و دلایل کسب آن آگاه باشد!
  ج) دانش لازم برای شناخت شخصیت ، توانایی و استعدادها و ارایه مسیر و راهکار کسب موفقیت شما را داشته باشد!
  د) دانش و تجربه تخصصی کافی در زمینه مورد مشاوره را داشته باشد!
  . . . . .شاید تحصیل کرده ی بیکاری که در رشته ای غیر از علاقه و استعداد خویش تحصیل کرده ، برگزیده نخست کنکور که در کوهستان های سرسبز چوپانی میکرده و به جهت نبوغ و استعداد ویژه خود موفق شده ، بارفروش میلیاردری که از کودکی در حجره موروثی خانواده به کسب و کار مشغول بوده است ، مشاور خوبی برای نیل به موفقیت های تحصیلی و آموزشی نباشند!
  مشاور خوب دغدغه ها و ناکامی های خویش را در مشاوره هایش دخالت نمیدهد!
  مشاور خوب بستر و زمینه اندیشیدن صحیح و انتخاب درست را برای شما فراهم میکند ، نه آن که به جای شما بیاندیشد و برای شما تصمیم بگیرد!
  مشاور خوب به دغدغه ها و نگرانی های شما احترام گذاشته ، در پی انکار آن نخواهد بود ، بلکه ضمن پذیرش حس و حال شما به بررسی آثار و تبعات آن حس و حال و کمک به افزایش تاثیرات مثبت و کاهش آثار منفی آن بر زندگی شخصی و جهان پیرامون شما خواهد پرداخت.

                                         شاد ، خوشحال ، موفق و برفراز باشید.
                                                                                   
                                                                                                                  #مهدی اسماعیلی#







نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی